Dutch NL French FR

Wie zijn we

Het inititiatief van boosteren ontstond bij oprichters broer en zus Stefan & Katty Cuppens.

Katty: ’Elk jaar overleg ik met de kinderen welk goed doel we kiezen om te steunen. Als gezinsproject verzamelden we geld en steunden zo tal van organisaties. Toch bleef het verlangen om meer te doen groter dan onze mogelijkheden.’

Stefan heeft een passie voor ICT & innovatie. De zoektocht om meer te doen, kreeg vorm nadat ze beiden hun krachten bundelden.  Samen vormen ze nu de motor achter boosteren en leiden droom en passie hopelijk tot een levenswerk.

Met boosteren wilden wij in eerste instantie hulporganisaties naar keuze een financiële boost geven door geld op te halen uit de samenleving. Helaas konden we omwille van fiscale reden ons oorspronkelijke project niet blijven volgen. We hebben daarom het platform breder open getrokken op een andere manier waarbij we nu scholen, verenigingen, jeugdclubs, goede doelen willen ondersteunen in hun geldinzameling.

Aan de andere klant willen we onze lokale producten en ambachten in de kijker zetten. Ook zij produceren met passie en liefde Belgische trots. We hopen zo organisaties en ambachten samen te brengen en een win-win voor beide te creëren.

Geïnspireerd door de quote van Hank Rosso, hopen we dat anderen ons voorbeeld volgen….

Donation is the gentle art of teaching the joy of giving
– HANK ROSSO

Missie

Natuurlijk is de ambitie groot! Er zijn zoveel organisaties die het nodig hebben en het ook echt verdienen! Het is dan ook een droom om met dit platform buiten de landsgrenzen uit te rollen. Moeten we daarom met z’n allen grote bedragen schenken? Neen, absoluut niet. Je kan kiezen om een geldinzameling te organiseren, maar evenzeer kan je via boosteren je online aankopen doen, en zo doneer je ‘gratis’ je commissie aan een organisatie en kost het je gewoonweg niets.  Want als we onze krachten bundelen, is de slagkracht groter.