Dutch NL French FR

Week van de vrijwilliger 2021

Tijdens de week van de Vrijwilliger kunnen we ze niet genoeg bedanken. Alle duizenden vrijwilligers die zich telkens opnieuw inzetten met evenveel passie en goesting voor het goede doel. Het zijn krachten van onbetaalbare waarde. Zij zijn de helden, weliswaar zonder cape, maar met een grote glimlach.

Van 27 februari tot 7 maart is het de week van de vrijwilliger
We doen iets terug voor hen.

Website: vrijwilligersweek.be

Vrijwilligers in de bloemetjes zetten

Bloemen brengen een moment van geluk en daar houden we toch allemaal van. De gelukkige ontvangers genieten dagen van een mooi boeketje en iedere keer dat ze naar de bloemen kijken, waarderen ze de appreciatie. Onze boosterpartner helpt je graag verder. Bij Euroflorist kan je online bestellen en laten leveren (+/-7,50% commissie).

Week-van-de-vrijwilligers
Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Culinair genieten

In tijden van corona kunnen we niet altijd op restaurant gaan maar gelukkig maken veel zaken het mogelijk om gerechten af te halen! Nu we niet met z’n allen kunnen samenkomen om de week van de vrijwilliger te vieren, is het leuk om je team te verrassen met een lekkere ontbijtmand of een dinertje. Takeaway ontzorgt je graag en op deze manier steunen we ook de lokale horeca ook.

Week-van-de-vrijwilliger
Image by pasqualeschiavoneph from Pixabay

Ontspannen met een boek

Boeken zijn een bron van inspiratie, leren je iets bij, zorgen voor ontspanning en wanneer je helemaal kan opgaan in een boek, ontsnap je aan de stress en zorgen van de dag. Bookspot helpt je met kiezen welk boek bij welke vrijwilliger samen gaat.

Afbeelding van congerdesign via Pixabay

Gepersonaliseerd cadeau

Zijn er vrijwilligers die vaak koude nachten moeten trotseren? Lange avonden moeten wachten? Dames en heren die uren achter de computer moeten zitten? Vrijwilligers worden ingezet op elk moment en elke locatie. Soms is een gepersonaliseerd cadeau tof om te linken met hun vrijwilligersplaats. Denk maar aan een leuke tas, fleecedekentje of sokken. Bij Albelli kan je online alles zelf samenstellen naar wens. Een mok bedrukken geeft je organisatie een boost van maar liefst 3,75% commissie.

Afbeelding van Pexels via Pixabay

Een gepersonaliseerd kaartje

Stuur je vrijwilligers een welgemeend ‘dank je wel-kaartje’. Een kaartje met een boodschap vanuit het hart. Een kaartje waarbij je hen kan laten weten van welke onschatbare waarde ze zijn. Met Vistaprint kan je heel eenvoudig kaartjes sturen naar je hele organisatie of vereniging.

Iedere postkaart is een kans.

Vistaprint