Dutch NL French FR

vzw vitaal

vzw vitaal

vzw vitaal 25

Steun vzw vitaal

Adresgegevens:
Meysveld 122
BE 9280
Lebbeke

E-mail: patrick@vzw-vitaal.be

Website: https://www.vzw-vitaal.be

Facebook: vzwvitaal 


Inkomsten voor vzw Vitaal

Gespaard bedrag: € 1,13

Onder beoordeling: € 0,00
Afgewezen: € 0,00
Bevestigd: € 1,13

Onze missie

VZW Vitaal is een non-profitorganisatie (zeg maar een “goed doel”) bestaande uit jonge en iets minder jonge mensen die zich volledig vrijwillig engageren om jonge kinderen gelijke kansen te bieden.

VZW Vitaal strijdt tegen elke vorm van ongelijkheid of uitsluiting van mensen omwille van hun socio-culturele, maatschappelijke, financiële of religieuze achtergrond.

Vanuit de gedachte dat de toekomst van een kind niet mag bepaald worden door zijn afkomst, zijn leefomgeving of door andere factoren die leiden naar kansenongelijkheid, wil vzw Vitaal zich inzetten om gelijke kansen te creëren door het aanbieden van gerichte en kwalitatief sterke activiteiten.

VZW Vitaal is er voor jonge kinderen die leven in een maatschappelijk kwetsbare situatie: kinderen in armoede, kinderen die op school ongelijke kansen krijgen omwille van de thuistaal die verschilt van de schooltaal, kinderen met een maatschappelijk zwaar geladen rugzakje, …

Onze visie

VZW Vitaal heeft de ambitie om kinderen tussen 5 en 10 jaar een onvergetelijke, leerrijke, gezonde, deugddoende en educatief sterke en waardevolle vakantie aan te bieden tijdens de schoolvakanties.

Online shoppen en vzw vitaal steunen?

  • Klik op de boosterknop
  • Kies daar je favoriete webwinkel waar je iets wil kopen.
  • Bevestig even dat je voor vzw Vitaal kiest.
  • Doe je aankoop, nadien ontvang je een bevestigingsmail met het bedrag dat dankzij je aankoop aan onze werking gestort zal worden.