Dutch NL French FR

Vakantie inspiratie voor het hele gezin

Vakantie inspiratie…

Hebben we dat niet allemaal nodig? De eindeloze discussies aan de familietafel. De ene wil relaxen, de ander de sportieve vakantie. Laat alle remmen los en je inspireren door onze klassieke aanbiedingen, maar ook de alternatieve vakanties.

Doe eens boertig

Ontspannen en spannend tegelijk. Dat is het verblijf bij boerenbed. Je slaapt op de boerenbuiten, zonder wifi, maar met vrienden, familie of lekker alleen. Je staat dicht bij de dieren en de natuur, brengt je tijd door in de buitenlucht. Voor groot en klein, een absolute aanrader.

6,30% van je aankoop gaat naar het goede doel

JEKA – jeugd vakantiekampen

Jeka is de specialist in het organiseren van kampen en individuele reizen in groep voor jongeren boven de 12. Een team van ervaren monitoren, begeleidt je kind naar de mooiste en avontuurlijkste avonturen in Europa. Sport, spel & vriendschap. De rode draad doorheen een onvergetelijk avontuur.

Bij elke boeking via boosteren, kan je 15 euro schenken aan een goed doel naar keuze.

Weekendje weg

Geen tijd voor een lange vakantie?

Eerder voor de snelle trip naar zee of Ardenne?

Geen nood. Bij bellevilla vind je alles :-)

3,35% doneer je aan een goed doel

Voor de campingfanaten onder ons :-)

Geen uitleg nodig. Camperfans verstaan elkaar. Neem snel een kijkje bij familyholidays waar de meest waanzinnige campings op staan.

Cala Gogo
Interpals
Resort Cypsela
King’s
Mas Sant Josep

            22,5 euro schenk je aan een goed doel, bij boeking via boosteren ;-)     

Busreizen

Busreizen zijn immens populair. Voor een prijsje reis je doorheen heel Europa. Bij Flixbus kan je afreizen naar meer dan 2.500 vakantiebestemmingen vanaf 5 euro.  Van A naar B zonder zorgen dankzij de uitvoeringe informatie op hun website en de aanwezigheid van de medewerkers aan bijna elke bushalte. Zo kun je gemakkelijk jouw busreis plannen en helemaal relaxed aan boord stappen.

4,5% voor het goede doel bij elke booking