Dutch NL French FR

Pink Paws Pet Rescue vzw

Pink Paws Pet Rescue vzw

pink paws pet rescue vzw 31

Pink Paws Pet Rescue vzw

Adresgegevens:
Hulsterweg 49/1
BE 3980
Tessenderlo

E-mail: vanja@pinkpaws-petrescue.be

Website: https://pinkpaws-petrescue.be

Facebook: PETRESCUEPINKPAWS


Inkomsten

Gespaard bedrag: € 2,62

Onder beoordeling: € 0,00
Afgewezen: € 0,00
Bevestigd: € 2,62

Pink Paws Pet Rescue vzw

Pink Paws Pet Rescue is een “no-kill” opvang voor oude, zieke, palliatieve en gehandicapte katjes. Velen onder hen zijn overgenomen van andere asielen.

We noemen onze opvangertjes “de speciallekes” want dat zijn ze in alle opzichten. Ze krijgen bij ons een warme thuis in een huislijke sfeer waar ze alle nodige zorgen krijgen en een gelukkig leventje leiden. Elk van onze speciallekes krijgt alle mogelijke kansen. Er wordt voor hen gevochten zolang het kan. En bovenal: ze worden ongelooflijk graag gezien!

We hebben niet veel adopteerbare katjes, dus we halen ook weinig of geen inkomsten uit adoptie-vergoedingen. Bovendien brengt onze focus op niet-plaatsbare, oudere en terminale katjes uiteraard veel dierenartskosten met zich mee, bovenop alle andere kosten.

We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor iedereen die ons steunt. Elk eurocentje helpt om onze speciallekes alle kansen te geven die ze verdienen!  

Online shoppen en Pink Paws Pet Rescue vzw?

  • Klik op de boosterknop
  • Kies daar je favoriete webwinkel waar je iets wil kopen.
  • Bevestig even dat je voor Pink Paws Pet Rescue vzw kiest.
  • Doe je aankoop, nadien ontvang je een bevestigingsmail met het bedrag dat dankzij je aankoop aan onze werking gestort zal worden.