Dutch NL French FR

Organisaties

Waarom een goed doel steunen?

Scholen, jeugdbewegingen, sportclubs, vrijwilligersorganisaties, goede doelen brengt de samenleving in beweging. Het sociaal samenzijn is nu éénmaal één van de bouw- en hoekstenen in onze samenleving. kijk maar eens rond je hoeveel mensen elke week in beweging zijn voor de sportclub van de kinderen, voor de vrouwengilde of jongeren die zich inzetten als monitor.

Het is heel gemakkelijk om…. Meer lezen?

Goed doel, vereniging, school of organisatie toevoegen?

Aanvragenmeer info

Category
Aantal 1 – 7 van 7 totaal Aantal 7 1 Resultaat No results found
Sort by
Filters Sort results
Reset Apply
vzw Vitaal
Steun vzw Vitaal VZW Vitaal heeft de ambitie om kinderen tussen 5 en 10 jaar een onvergetelijke, leerrijke, gezonde, deugddoende en educatief sterke en waardevolle vakantie aan te bieden tijdens de schoolvakanties.
Ondernemers Zonder Grenzen VZW
Ondernemers Zonder Grenzen VZW Ondernemers Zonder Grenzen VZW brengt terug leven en welvaart naar gebieden getroffen door verwoestijning.
Booster
Steun Boosteren Boosteren zelf is geen goed doel, maar een start-up die maatschappelijk verantwoord wil ondernemen. De oprichters spenderen vandaag al hun vrije tijd en middelen belangeloos in het ontwikkelen van een innovatief, sociaal platform
vzw Beestig Wijs
Steun vzw Beestig Wijs Beestig Wijs zet in op het maatschappelijk probleem van ‘schooluitval’. Het leeraanbod richt zich op jongeren die (tijdelijk) nood hebben aan een school vervangend aanbod.
Inloophuis De Kolibrie
Steun Inloophuis De Kolibrie De Kolibrie ondersteunt chronisch zieken en hun omgeving met een gevarieerd aanbod aan informatie, psychosociale begeleiding, creativiteit en ontmoeting.
Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk vzw
Steun Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk vzw Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk vzw zet zich in voor mensen die een huisdier hebben en in financiële moeilijkheden zijn geraakt. Wij bieden hen elke week een pakket honden- of poezeneten aan zodat zij samen kunnen blijven met hun dier.
Pink Paws Pet Rescue vzw
Pink Paws Pet Rescue vzw Pink Paws Pet Rescue is een “no-kill” opvang voor oude, zieke, palliatieve en gehandicapte katjes. Velen onder hen zijn overgenomen van andere asielen.